غلطهای املایی در آزمون OET قابل قبول هستند یا نه؟
غلطهای املایی ممکن است در آزمون OET پیش آید. یک سؤال رایج که داوطلبان درباره قسمت A آزمون OET listening میپرسند این است که آیا غلطهای املایی قابل قبول هستند؟
جواب این سؤال این است که املا و دستورزبان لازم نیست در آزمون لیسنینگ او ای تی (OET Listening) درست باشند. قاعدهی کلی این است که اگر ارزیاب کلمهای را که قصد نوشتن آن را داشتهاید متوجه شود و جواب درست را بنویسید، پس نمره میگیرید. این امر برای تمام فرمتهای آزمون OET، رایانهای، کاغذی و نسخه آخر یعنی OET@home اعمال میشود.
قابل ذکر است که نوع برخورد با غلطهای املایی در آزمون لیسنینگ (شنیداری) OET با آزمونهای ریدینگ (خواندن) و رایتینگ (نوشتن) متفاوت است.
در اینجا چند نمونه از غلطهای املایی و دستوری قابل قبول در لیسنینگ قسمت A آورده شده است. شما لازم است درباره تعامل پزشک و بیمار، یادداشتها را تکمیل کنید.
اولین مثال از غلطهای املایی
بعضی جوابها در بخش A احتمالاً با نام داروها در ارتباطند. بیایید بگوییم جواب، «ibuprofen» است و شما غلط املایی داشتید و نوشتید «aibaprofin». شما نمره را میگیرید. چون کلمه را به شکلی که به نظر میرسد نوشتهاید. همچنین جواب هم درست است.
دومین مثال از غلطهای املایی
همچنین ممکن است بخشهایی از قسمت A در آزمون لیسنینگ OET باشد که جواب به صورت دستوری ویژهای باشد. مثل جمع برای یک اسم. بیایید بگوییم جواب «tablets» است و شما غلط املایی داشته و نوشتهاید «tablet». شما نمره را میگیرید چون حتی اگر «s» جمع جامانده باشد، واضح است که شما صوت را فهمیدهاید و پاسخ شما درست است.
وقتی نمونه آزمونهای لیسنینگ OET را در خانه انجام دهید، باید جواب خود را با کلید سؤالات مقایسه کنید. وقتی فهمیدید که غلطهای املایی داشتهاید، ببینید آنچه نوشتهاید چه قدر به کلمه صحیح نزدیک است. اگر مطمئن نیستید که قابل قبول است، از یک همکار متخصص بهداشت، مثل یک دکتر یا پرستار بخواهید که جواب شما را بخواند و بگوید باتوجه به آنچه نوشتهاید فکرمیکند کلمه چیست. این کار به شما کمک میکند که تشخیص دهید املای شما چه قدر به کلمه اصلی نزدیک است.
حتما بخوانید: معنای کلمات پرکاربرد انگلیسی
کاهش غلطهای املایی با تهیه لیست
یک لیست از کلمات سخت املایی را داشتهباشید تا بتوانید دائم آنها را مرورکنید. لیست میتواند شامل کلماتی مربوط به تخصص شما باشد. این لیست منجربه کاهش غلطهای املایی شما میشود. اما باید شامل کلمات مرتبط با دیگر تخصصهای مراقبت سلامت هم باشد. مانند پرستاری، چون بخشی از آمادگی شما برای آزمون OET باید شامل آشنا شدن با دیگر تخصصها باشد.
از مزیت های دیگر تهیه لیست در کاهش غلطهای املایی
توصیه میشود این نوع لیست را داشته باشید چون حتی اگر ارزیاب کنندگان OET در املا آسانگیر هم باشند، هرقدر املای شما صحیحتر باشد، در روز آزمون اعتمادبه نفس شما بیشتر است. همچنین، آشناشدن بیشتر با نحوه املا و تلفظ کلمات به شما کمک خواهدکرد که مهارتهای لیسنینگ خود را پرورش دهید.
سخن آخر
در آخر، استفاده از زمان در دسترس بعد از گوش دادن قسمت A در آزمون لیسنینگ OET برای بررسی جوابهایتان مهم است. اگر آزمون OET را روی رایانه انجام دهید، با احتمال بیشتر اشتباهات تایپی را مرتکب میشوید. شما در آن لحظه متوجه آنها نمیشوید. این غلطهای املایی ممکن است این معنی را بدهند که املا به اندازه کافی به کلمه اصلی نزدیک نیست تا نمره کامل را بگیرید.
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30
جستجو
دستهها
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30