تکنیک های پر کردن جای خالی در لیسنینگ آیلتس

فهرست مطالب

در این مقاله ما به شما می‌خواهیم یک از تکنینک‌های لیستنینگ آیلتس یعنی پر کردن جای خالی در لیسنینگ آیلتس را آموزش دهیم. با رعایت این نکات به راحتی می‌توانید نمره IELTS Listening خود را ارتقا دهید.

تکنیک های آموزش لیسنینگ آیلتس

تکنیک های آموزش لیسنینگ

در این نمونه سوال، با توجه به محدوده لغات مشخص شده، موظف به تکمیل جملات کامل و یا یک متن پیوسته خواهید بود که منطبق بر صحبت‌های مطرح شده در مکالمه می‌باشند. جاهای خالی می‌توانند در قسمت‌های مختلف جمله و یا متن مورد نظر ارائه شوند و لازم است به املای درست لغاتی که می‌نویسید توجه داشته باشید. در نمونه‌هایی از این نوع سوال نیز فهرستی از گزینه‌های پیشنهادی برای تکمیل جای خالی داده می‌شود که در این صورت تنها لازم است حرف (A، B، C…) مربوط به گزینه انتخابی را در کنار شماره سوال مورد نظر در پاسخنامه وارد نمایید.

دستورالعمل پر کردن جاهای خالی در لیستنینگ آیلتس

دستورالعمل مربوط به سوال را با دقت بخوانید و محدوده لغات لازم را مشخص کنید.

  • تنها تفاوت سوالات summary completion با sentence completion در این است که جملات ارائه شده در summary completion با یکدیگر در ارتباط هستند و متن پیوسته‌ای را تشکیل می‌دهند ولی در نمونه سوالات sentence completion لزوما ارتباط منسجمی بین جملات ارائه شده وجود ندارد. بنابراین لازم است در نمونه سوالات summary completion ابتدا به عنوان مربوط به summary توجه داشته باشید تا بدانید متن داده شده به طور کلی خلاصه چه مطلبی است، سپس کل متن داده شده را سریع بخوانید تا موضوع متن مورد نظر برایتان مشخص گردد.
  • به معنای جمله یا جملات داده شده در متن توجه کنید تا از نظر مفهومی مشخص کنید به چه نوع اطلاعاتی برای تکمیل جای خالی نیاز است. با توجهبه معنا و مفهوم جملات داده شده، حتی می‌توانید پاسخ فرضی برای تکمیل هر جای خالی در ذهن خود داشته باشید تا هر چه هدفمندتر به مکالمه گوش دهید.

دوره آمادگی آزمون تومردوره آمادگی آزمون تومر ( آزمون TOMER )

مقالات مرتبط: جملات و عبارات پرکاربرد در اسپیکینگ آیلتس

ادامه تکنیک پر کردن جاهای خالی در لیستنینگ آیلتس

  • کلیدواژه‌های مربوط به هر جمله را مشخص کنید.
    نکته: در این نوع سوال، تعدادی از لغات داده شده در جمله مورد نظر، کلیدواژه اصلی می‌باشند (لغاتی که به همان شکل و فرم در مکالمه شنیده می‌شوند)، ولی بیشتر لغات اطراف جای خالی یعنی لغاتی که بلافاصله قبل و یا بعد از جای خالی آمده‌اند کلیدواژه‌های ثانوی هستند، بدین معنا که به احتمال زیاد، مترادف این لغات را در مکالمه خواهید شنید و اشاره‌ای غیر مستقیم به آن مفاهیم را خواهید داشت. بنابراین، ضمن خواندن هر جمله، لغات و یا اصطلاحات مترادفی را که می‌توانند جایگزین لغات و اصطلاحات داده شده در آن جمله باشند را در ذهن خود مرور کنید تا در صورت اشاره غیر مستقیم به اطلاعات مورد نظر، آمادگی تشخیص آن را در مکالمه داشته باشید.
    در این نوع سوال ممکن است لازم باشد تغییراتی در نقش دستوری واژگانی که برای تکمیل جای خالی از مکالمه استخراج کرده اید، داشته باشید. بنابراین ضمن استخراج اطلاعات مورد نیاز از مکالمه، به نشانه‌های دستوری مانند حروف تعریف (a، an, the)، حروف اضافه (of, at, in…) و یا هر نشانه دستوری دیگری که در اطراف جای خالی بکار رفته است، توجه کافی داشته باشید تا چنانچه لازم است تغییراتی نیز در نقش دستوری واژه‌ای که برای تکمیل جای خالی انتخاب کرده اید، داشته باشید.
    همزمان با گوش دادن به مکالمه، جملات و یا متن مورد نظر را تکمیل کنید.

برای بهبود مهارت خود در دوره آیلتس هیراد شرکت کنید.

آموزش لیسنینگ با جدیدترین متد و تکنیک ها

تکنیک های آموزش لیسنینگ آیلتس

آموزش لسینینگ و گسترش مهارت شنیداری در آیلتس، نیاز به تمرین و استفاده از تکنیک‌های مختلف دارد. در زیر تعدادی از تکنیک‌های موثر برای بهبود مهارت شنیداری در آیلتس را آورده‌ایم:

  1. تمرین با فایل‌های صوتی: گوش دادن به فایل‌های صوتی مربوط به آزمون آیلتس، به شما کمک می‌کند تا با ساختار آزمون آشنا شوید و با فرایند آزمون آشنایی پیدا کنید. همچنین، با گوش دادن به فایل‌های صوتی مربوط به موضوعات مختلف، می‌توانید دایره لغات و شناخت خود را افزایش دهید.
  2. تمرین با فیلم‌های زبان اصلی: گوش دادن به فیلم‌های زبان اصلی، به شما کمک می‌کند تا با لهجه‌های مختلف و واژگان رایج در زبان انگلیسی آشنا شوید. همچنین، با تماشای فیلم‌هایی که مرتبط با موضوعات آیلتس هستند، می‌توانید به موضوعات مربوط به آزمون بیشتر آشنا شوید.
  3. تمرین با تکرار فایل‌های صوتی: تکرار گوش دادن به فایل‌های صوتی، به شما کمک می‌کند تا به تلفظ و لهجه‌های مختلف آشنا شوید. همچنین، با تمرین تکراری، می‌توانید دایره لغات و شناخت خود را افزایش دهید.
  4. تمرین با تمرکز بر گوش دادن: در هنگام گوش دادن به فایل‌های صوتی، تمرکز بر گوش دادن به صدا و کلمات، به شما کمک می‌کند تا معنای جملات را بهتر درک کنید و بهبود مهارت شنیداری خود را تسریع کنید.
  5. تمرین با تمرکز بر لهجه: تمرین با تمرکز بر لهجه‌های مختلف، به شما کمک می‌کند تا به لهجه مورد نظر در آزمون آیلتس، آشنا شوید و در موقع آزمون، با موفقیت به گوش دادن و درک لهجه‌های مختلف بپردازید.
  6. استفاده از لغت‌نامه: استفاده از لغت‌نامه در هنگام گوش دادن به فایل‌های صوتی، به شما کمک می‌کند تا معنای کلماتی که در فایل‌های صوتی شنیده می‌شوند، را بهتردرک کنید و دایره لغات خود را افزایش دهید.
  7. تمرین با تکنولوژی‌های مختلف: استفاده از تکنولوژی‌های مختلف مانند پادکست (معرفی بهترین پادکست‌ها برای تقویت لیستنینگ ‌آیلتس)، اپلیکیشن‌های آموزشی و وبسایت‌های آموزشی، به شما کمک می‌کند تا به موضوعات مربوط به آزمون آیلتس، آشنا شوید و مهارت شنیداری خود را بهبود بخشید.
    شرکت در کلاس‌های آموزشی: شرکت در کلاس‌های آموزشی مخصوص آیلتس، به شما کمک می‌کند تا با ساختار و موضوعات آزمون آشنا شوید و با دانش آموزان دیگر تمرین کنید.
  8. تمرین با تمرین‌های آزمون: انجام تمرین‌های آزمون آیلتس، به شما کمک می‌کند تا با ساختار و نوع سوالات آزمون آشنا شوید و بهبود مهارت شنیداری خود را تسریع کنید.

با استفاده از تکنیک‌های فوق، می‌توانید مهارت شنیداری خود را در آیلتس بهبود داده و به دستیابی به نمره‌ی مورد نظر برای شما در آزمون کمک کنید.

با شرکت در کلاس های آموزشگاه زبان هیراد نمره قبولی خود را در آزمون آیلتس به راحتی کسب کنید.

                              خوشحال خواهیم شد این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30