چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟
فهرست مطالب
Facebook
Twitter
LinkedIn

چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟

کسانی که می‌خواهند در رشته‌های مدیریت و MBA در خارج از کشور تحصیل داشته باشند، باید در آزمون GMAT شرکت داشته باشند. با دریافت نمره قبولی در این امتحان مسیر مهاجرت برایتان هموار می‌شود و بسیاری از دانشگاه‌ها متقاضی حضور شما در محیط آموزشی خود خواهند بود.

یکی از مهمترین چالش‌هایی که برای متقاضیان شرکت در GMAT وجود دارد، نحوه آمادگی برای این آزمون است. به‌نظر شما چگونه gmat بخوانیم؟ آیا ایده‌ای برای این کار دارید؟ قاعدتاً اگر بدون هیچ برنامه‌ای پیش بروید، احتمال موفقیتتان به حداقل می‌رسد.

خوشبختانه با دوره gmat که در مؤسسه‌های آموزشی معتبر برگزار می‌شود یا کتاب‌های آموزشی، فایل‌های تصویری و صوتی و … به راحتی می‌توانید برای این امتحان آماده شوید. با استفاده از همین منابع و توجه به‌برخی نکته‌های مهم بهترین نمره را می‌گیرید.

بررسی بخش های مختلف آزمون GMAT

بررسی بخش های مختلف آزمون GMAT

برای اینکه جهت شرکت در آزمون GMAT آمادگی لازم را داشته باشید، ابتدا باید بخش‌های مختلف آن را بشناسید که عبارت هستند از:

بخش تحلیل و استدلال

بخش تحلیل و استدلال 30 دقیقه طول می‌کشد و شامل 12 سوال است. شما برای اینکه در این بخش نمره قابل‌قبولی بگیرید، باید 25 دقیقه را صرف پاسخ به سؤالات و 5 دقیقه را صرف مرور کلی آنها کنید. بخش تحلیل و استدلال شامل سؤال‌های متنوعی می‌شود، برای همین توصیه می‌کنیم که تمام جزوه و کتاب‌های درسی خود را بخوانید تا برای پاسخ به این سؤالات مشکلی نداشته باشید.

بخش تحلیل کمی

بخش تحلیل کمی 62 دقیقه طول می‌کشد و شامل 31 سؤال است. شما می‌توانید 55 دقیقه از زمان خود را صرف پاسخ به سؤالات کنید و مابقی زمان را به مرور کلی پاسخ‌ها و سؤال‌های مطرح‌شده اختصاص دهید. در بخش تحلیل کمی فرمول‌های ریاضی به کارتان می‌آیند، برای همین توصیه می‌کنیم که این فرمول‌ها را یاد بگیرید تا در امتحان چالشی نداشته باشید. استفاده از نمونه سؤال‌های امتحانات قبلی نیز در این زمینه کمک زیادی به شما می‌کند.

بخش تحلیل زبانی

بخش تحلیل زبانی 65 دقیقه طول می‌کشد و شامل 36 سؤال است. در این بخش مهارت‌های زبانی دانشجویان تحلیل می‌شوند. شما برای اینکه در این بخش موفق شوید، نیاز به تقویت گرامر و دستور زبان خود دارید. برای این کار پیشنهاد می‌دهیم که کتاب‌ها یا روزنامه‌هایی با جملات روان بخوانید یا مترادف و متضاد انواع کلمه‌ها را بشناسید تا شانس موفقیت خود را افزایش دهید.

بخش نگارش تحلیلی

در بخش نگارش تحلیلی 25 دقیقه به شما زمان داده می‌شود که یک متن تحلیلی را بنویسید. شما باید در این بخش از استدلال‌های منطقی استفاده کنید تا شانس خود را برای گرفتن نمره بهتر بالا ببرید. توصیه می‌کنیم که 95 درصد زمان خود را صرف نوشتن متن و 5 درصد آن را صرف بررسی متن کنید تا جلوی هرگونه اشتباه را بگیرید.

برای تقویت مهارت‌های خود در بخش نگارش تحلیلی باید انواع مقالات تحلیلی با جنبه‌های استدلالی را بخوانید و به‌صورت مداوم در زمینه نوشتن متن‌های تحلیلی تمرین داشته باشید تا بهترین نمره را بگیرید.

چگونه gmat بخوانیم؟ بررسی نکته های مهم

چگونه gmat بخوانیم؟ بررسی نکته های مهم

چندین نکته مهم برای امادگی در ازمون GMAT وجود دارد که باید حتماً به آنها توجه داشته باشید:

شناخت بخش های مختلف آزمون

شما باید بخش‌های مختلف این آزمون را بشناسید. در این زمینه می‌توانید با مشاور‌های تحصیلی فعال در زمینه برگزاری آزمون‌های بین‌المللی و زبان انگلیسی مشورتی داشته باشید تا با شرکت‌کننده‌های قبلی صحبت کنید. هر چه آگاهی شما درباره بخش‌های مختلف این امتحان افزایش پیدا کند، شانس موفقیتتان نیز بالاتر می‌رود.

آماده سازی از مدت ها قبل

مدت‌ها قبل از اینکه آزمون شروع شود، از طریق منابع آنلاین و آفلاین مختلف دانش خود را افزایش دهید. در این زمینه می‌توانید در دوره‌های آموزشی مرتبط نیز شرکت کنید تا آگاهی خود را بالا ببرید.

مطالعه و تمرین مداوم

مطالعه و تمرین مداوم شاه کلید موفقیت برای هر آزمونی است. نه‌تنها در GMAT بلکه در هر آزمون دیگری که به‌صورت مداوم مطالعه و تمرین داشته باشید، بهترین نمره‌ها را می‌گیرید. البته منابع آموزشی که از آنها برای تمرین استفاده می‌کنید، اهمیت زیادی دارد. اگر منابع نادرستی استفاده کنید، تمرین‌ها و مطالعه‌های مداوم هیچ ثمره‌ای ندارند.

مطالعه منابع مختلف

منابع مختلفی برای آمادگی در آزمون GMAT وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به روزنامه‌ها، مجله‌ها و رمان‌های مختلف اشاره کرد. این منابع هر چند جنبه سرگرمی دارند، روی افزایش مهارت‌های شما تأثیر مثبتی می‌گذارند. با خواندن این مطالب به‌مرور دایره لغات خود را افزایش می‌دهید و همین موضوع باعث می‌شود تا به سؤال‌های مطرح‌شده پاسخ‌های بهتری دهید.

تفکیک زمان مطالعه و تفریح

بسیاری از شرکت‌کننده‌ها متأسفانه نمی‌توانند بین ساعت تفریح و مطالعه تفکیک قائل شوند. آنها بخش نامشخصی از روز را به تفریح و بخش دیگر را به مطالعه اختصاص می‌دهند. این افراد شانس کمتری برای قبولی در آزمون دارند. تفریح همواره لذت بیشتری نسبت به مطالعه دارد، برای همین اگر زمان‌بندی خاصی نداشته باشید، زمان بیشتری نسبت به مطالعه به آن اختصاص می‌دهید. همین موضوع باعث می‌شود تا نتیجه دلخواه را از آزمون نگیرید.

برای رفع این چالش توصیه می‌کنیم که با کمک یک مشاور تحصیلی زمان‌های تفریح و مطالعه خود را بشناسید و طبق یک زمان‌بندی خاص پیش بروید تا به بهترین شیوه برای شرکت در امتحان آماده شوید.

شرکت در کلاس های آموزشی

هیچ وقت تأثیر کلاس‌های آموزشی برای موفقیت در آزمون‌های مختلف را نادیده نگیرید. شرکت در این کلاس‌ها نتایج به مراتب بهتری نسبت به یادگیری مطالب به‌صورت خودآموز دارد. در این کلاس‌ها اساتیدی تدریس می‌کنند که به‌صورت کامل به بخش‌های مختلف آزمون GMAT مسلط بوده و به سؤال‌های شما پاسخ می‌دهند. همچنین اساتید نکته‌های مهم آموزشی را می‌گویند تا از طریق آنها بتوانید شانس موفقیت خود را برای گرفتن بهترین نمره در این آزمون بالا ببرید.

منابع آموزشی فعال را دنبال کنید

منابع آموزشی فعال مانند هیراد به‌صورت مداوم در زمینه‌های مختلفی آموزشی مقاله‌ها، ویدیو‌ها و پادکست‌های متنوعی منتشر می‌کنند که کمک بزرگی برای گرفتن بهترین نمره در آزمون‌ها هستند. شاید باید در شبکه‌های اجتماعی این منابع را دنبال کنید، جدیدترین کتاب‌های منتشر‌شده از آنها را بخرید، با اساتید آنها مشورتی داشته باشید و …؛ با انجام همین کار‌ها همواره اطلاعات جدیدی به ذهن خود وارد کرده و شانس موفقیت در آزمون را بالا می‌برید.

ساده جلوه دادن آزمون

شما باید آزمون را نه خیلی بزرگ و نه خیلی ساده برای خود جلوه دهید تا به بهترین نحو برای شرکت در آن آماده شوید. برخی از این امتحان برای خود یک سد راه بزرگ تصور می‌کنند و همین موضوع باعث عدم موفقیت آنها می‌شود. برخی افراد نیز به‌قدری آزمون را ساده جلوه می‌دهند که برای شرکت در آن هیچ تلاشی نمی‌کنند. هر دو 2 این گروه در اغلب موارد ناکام می‌مانند و فقط افرادی موفق به اخذ بهترین نمره می‌شوند که آزمون را نه خیلی ساده و نه خیلی بزرگ در نظر گرفته‌اند.

GMAT، آزمونی ساده به شرط آمادگی درست

GMAT، آزمونی ساده به شرط آمادگی درست

در پاسخ به این سؤال که چگونه gmat بخوانیم، باید بگوییم که فاکتور‌های مهمی برای امادگی در این امتحان مهم هستند. از زمان‌بندی درست گرفته تا استفاده از منابع مناسب یا مشورت با اساتید و شرکت‌کننده‌های قبلی می‌توانند همه به‌نحوی به شما در مسیر موفقیت کمک کنند. شما می‌توانید در این آزمون بهترین نمره‌ها را بگیرید، به شرط اینکه مانند هر امتحان دیگری به‌شیوه مناسبی برای آن آماده شوید. آمادگی صحیح نیاز به برنامه‌ریزی مناسب دارد که در این زمینه دوره‌های آموزشی هیراد و کارشناس‌های مشاور آن می‌توانند به شما کمک‌های لازم را کنند.

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

 

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30