نکاتی مهم برای گرفتن نمره‌ی الف در بخش شنیداری آزمونOET
فهرست مطالب
Facebook
Twitter
LinkedIn

بخش شنیداری OET (نکاتی مهم برای گرفتن نمره‌ی الف در بخش شنیداری آزمونOET)

بخش شنیداری OET  برای هر شرکت کننده‌ای مهم است. بسیاری از شرکت کنندگان علاقمند هستند که در بخش شنیداری آزمون OET نمره‌ الف را کسب کنند. این مقاله شامل ترکیبی از توصیه‌ها درباره‌ی این است که چطور مهارت‌های شنیداری‌تان را برای آزمون کاغذی OET و همچنین مسائلی که باید درباره قالبِ خودِ برگID آزمون شنیداری OET  در نظر بگیرید، بهبود بخشید.

1 . برای کسب نمره‌ الف در بخش شنیداری OET با زمینه‌های مختلف پزشکی آشنا شوید.

در مقام پرستار، دکتر یا شاید دیگر متخصصان حوزه‌ خدمات‌درمانی، باید با موضوعات پزشکی که روزانه با آن‌ها سروکار دارید بسیار آشنا باشید. هرچند، ممکن است وقتی کار به رشته‌های تخصصی برسد، زیاد آمادگی نداشته باشید. به همین دلیل، پیشنهاد می‌شود از دیگر شغل‌های پزشکی و کاری که می‌کنند هم شناخت پیدا کنید. شاید بهتر باشد به اندازه موضوعات مربوط به پرستاری، پزشکی و غیره، درباره کاردیولوژی (قلب‌شناسی)، سرطان‌شناسی و چشم‌پزشکی هم اطلاعات کسب کنید.

حتما بخوانید: آزمون OET چیست؟

 

2 . با طرح و قالب بخش شنیداری OET آشنا شوید.

 با طرح و قالب بخش شنیداری OET آشنا شوید.

علاوه بر بیشتر آموختن درباره دیگر حوزه‌های پزشکی، باید با طرح و قالب آزمون OET هم آشنا شوید. مثلاً اینکه بعد از هر بخش، وقت دارید جواب‌هایتان را مرور کنید. اگر از این مجموعه دستورالعمل‌ها خبر داشته باشید، می‌توانید به‌درستی در طول آزمون شنیداری او.ای.تی از آن‌ها بهره ببرید. همچنین، خبر داشتن از قوانینِ مربوط به آزمون هم موجب تمرکز بیشترتان در روز آزمون می‌شود. درنهایت، آشنایی با آیین‌نامه آزمون او.ای.تی، که در واقع قوانینِ مربوط به تمام بخش‌های این آزمون است، هم پیشنهاد می‌شود چون شامل اطلاعاتی درباره شناسه‌های پذیرفته‌شده و ترتیب‌های خاصی است.

3 . قبل از گوش دادن به فایل صوتی بخش شنیداری OET، سوال‌ها را بخوانید.

اگر آزمون‌های آزمایشی داده باشید یا به دستورالعمل‌های آزمون شنیداری او.ای.تی نگاهی انداخته باشید، پس احتمالاً قبلاً دیده‌اید که برای مرور سوالات وقت دارید. زمان اختصاصی بستگی به این دارد که چه مقدار متن را باید بخوانید. بسیار مهم است که از این زمان برای خواندن سوالات استفاده کنید تا بتوانید درباره اینکه قرار است چه چیزی بشنوید پیش‌بینی‌هایی کنید. همچنین، برای شنیدن کلمات کلیدی فایل صوتی، خودتان را آماده نمایید.

4 . اگر در بخش شنیداری OET صدا را نمی‌شنوید، بدون رودربایستی اعلام کنید.

وقتی در محل آزمون حاضر شوید، یکی از کارمندان اگر آزمون کاغذی داشته باشید، فایل صوتی را چک می‌کند یا اگر آزمون کامپیوتری داشته باشید، از خودتان می‌خواهند فایل صوتی را چک کنید. اگر صدای فایل صوتی را خوب نمی‌شنوید، پس باید هر چه زودتر به کارمند یا ناظر از راه دور اطلاع دهید. توصیه نمی‌شود خودتان برای حل مشکل اقدام کنید. اگر مشکلِ شنیداری ثابت‌شده و مشخصی دارید، پس باید بخواهید ترتیب‌های خاصی برایتان تدارک ببینند. هرچند، این قضیه باید پیش از تاریخ آزمون او.ای.تی انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به آیین‌نامۀ آزمون او.ای.تی مراجعه کنید.

5 . با آزمون بخش شنیداری OET پیش بروید.

مثال دیگر آزمون‌های شنیداری، فایل صوتی آزمون شنیداری او.ای.تی هم به ترتیب سوالات پیش می‌رود. به این معناست که اولین سوال شنیداریتان در اوایل فایل صوتی جواب داده خواهد شد. اطلاعات موردنیازِ سوال آخر، تاحدی در انتهای فایل صوتی داده می‌شود. مهم است این مطلب را بدانید تا بتوانید سوال به سوال با فایل صوتی پیش بروید. اگر هنگام گوش دادن روی یک سوال بمانید و سراغ سوال بعدی نروید، احتمالا پشت‌سرهم چند سوال را از دست می‌دهید.

6 . با کلمات اختصاری رایج و معمول آشنا شوید.

خدمات‌درمانی شغلی است که کلمات اختصاری کاربردی و رایج زیادی دارد؛ مثل BP برای فشار خون و A&E برای بخش حوادث و اورژانس. مهم است که وقتی هر روز این کلمات اختصاری را در مکالمات بین دکترها و پرستارها می‌شنوید، نه تنها از آن‌ها مطلع باشید. بلکه، بتوانید به‌درستی هم از آن‌ها استفاده کنید. در بخش A آزمون شنیداری او.ای.تی، باید درباره بیمار نکته‌برداری کنید. در یادداشت‌هایتان از همین کلمات اختصاری استفاده کنید تا به کمکشان بتوانید از غلط‌های املایی اجتناب کنید. همچنین، این کار از حجم متنی که باید بنویسید هم می‌کاهد.

 با کلمات اختصاری رایج و معمول آشنا شوید.

7 . قالب مناسبتان را برای بخش شنیداری OET انتخاب کنید.

بنابرشرایط جدید، حالا برای آزمون او.ای.تی قالب جدیدی به نام OET@home ارائه شده است. یعنی حالا از سه راه می‌شود آزمون او.ای.تی داد؛ کاغذی و کامپیوتری که هردویشان در محل آزمون برگزار می‌شوند. بعدی هم OET@home که در خانه و براساس نظارت از راه دور برگزار می‌شود. با اینکه تمام قالب‌های آزمون، هزینۀ یکسانی دارند و در انجام وظایف شبیه‌اند، اما سیستمی که برای ارائۀ OET@home استفاده می‌شود، احتمالاً قابلیت‌های دسترسی مفید و به‌دردبخوری برای افرادی که مشکلات شنوایی دارند، در اختیارشان می‌گذارد. او.ای.تی هنوز در مرحلۀ انتشار اطلاعات درباره OET@home است. اگر واقعاً دلتان می‌خواهد آزمون او.ای.تی را در کامپیوتر تمرین کنید، می‌توانید به دوره او.ای.تی ما ملحق شوید.

8 . به پادکست‌ها و ویدیوهای سلامت و درمان گوش دهید.

گوش دادن به پادکست‌ها یا ویدیوهای یوتیوب درباره سلامت و درمان، راه بسیار خوبی برای بهبود مهارت‌های شنیداری‌تان و در عین‌حال آشنایی با انوع و اقسام موضوعات پزشکی است. بهترین نکته هم درباره‌شان این است که رایگانند. می‌توانید در گوشی‌تان عضو انواع و اقسام پادکست‌ها و کانال‌ها شوید. هر وقت چند دقیقه‌ای وقت آزاد برای تمرین داشتید، به‌راحتی بهشان دسترسی پیدا کنید.

اگر نیاز است برای آزمون‌های کاغذی تمرین کنید، می‌توانید آزمون‌های آزمایشی و استانداردِ شنیداری او.ای.تی را از اینجا بگیرید.

 اینستاگرام مرکز زبان هیراد

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

 

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30